Over ons

 

Mijn naam is  Erik en nadat mijn oudste zoon helaas vaker zijn iPhone liet vallen met dito bijbehorende hoge kosten, ben ik mij tijdens corona lockdown gaan verdiepen in het repareren van schermen van iPhone toestellen. Dit bevalt zo goed dat ik iedereen wil helpen.

 

Waarom lagere prijzen?

Ik doe de reparaties aan huis. Hierdoor kan ik scherpe prijzen hanteren met hoge service. Ik gebruik de hoogste kwaliteit onderdelen. Ik weet zelf als ervaringsdeskundige dat de prijzen soms hoog oplopen. Het voordeel is dat ik centraal in de Bollenstreek - Voorhout- woonachtig ben en de meeste reparaties binnen 30 minuten kan uitvoeren. Ik werk thuis in Voorhout op afspraak, maar kan ook bij u op locatie komen. Hierdoor dus geen huurkosten en/of andere bijbehorende kosten. Ik ben no nonsens en zal ook altijd eerlijk advies geven indien ik de reparatie niet kan uitvoeren. Je weet waar je aan toe bent. No cure, no pay!

 

Door mijn interesse en plezier dat ik hierin heb, ben ik ook diverse trainingen gaan volgen en ben ik  mij steeds breder gaan oriënteren. Voorlopig blijft de liefde voor Apple het grootst dus (nog) geen reparaties aan Samsung of andere toestellen.

 

Kwaliteit 

Bij IPhone reparatie Bollenstreek wordt er uitsluitend gerepareerd met de hoogste kwaliteit onderdelen. Desgewenst de originele Apple onderdelen tegen een hoger tarief. 

 

Garantie

Mocht je na het maken van je iPhone toch nog problemen ondervinden aan de iPhone dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden een solide 30 dagen garantie voor ons werk en onderdelen, behalve in geval van schade én als gevolg van aanraking met vloeistof.

 

Visie

Mijn missie is om de elektronische afvalberg te verkleinen en het creëren van een circulaire economie waarin mensen bewust zijn van elektronisch afval en zelf de levensduur verlengen van zijn of haar apparaat.


Dit doen wij door oude telefoons te refurbishen zodat ze weer als nieuw functioneren en een tweede
leven krijgen. Daarnaast bied ik een reparatie concept aan om de levensduur van een iPhone telefoon op
een verantwoorde manier te verlengen.

IPhone Reparatie Bollenstreek biedt mensen met problemen aan hun Apple iPhone in de Bollenstreek
een maatschappelijk verantwoorde oplossing. IPhone Reparatie Bollenstreek repareert u toestel binnen 30
minuten. Kwaliteit, snelheid, kosteneffectiviteit en duurzaamheid staat bij ons voorop.
Tevens verkopen wij refurbished iPhone toestellen.

 

IPhone reparatie Bollenstreek